Letne gume zares poceni

  • Objavljeno: 25 August 2014
  • Objavil: AS Špan

Tokrat si lahko pridobite zares ugodne letne pnevmatike znamke Kormoran in Aeolus.

Pnevmatike Kormoran so pnevmatike nižjega cenovnega razreda in spadajo pod okrilje proizvajalca pnevmatik Michelin. Vse pnevmatike so narejene v Evropi in ponujajo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto.

Gume Kormoran

 

Aeolus pnevmatike

"AEOLUS TYRES" je eno izmed 20-ih najboljših proizvajalcev pnevmatik na svetu. Tovarna pnevmatik nudi visoko kvalitetne izdelke za osebna vozila, SUV vozila in dostavnike. Vse tovarne delujejo v skladu s strogimi standardi kakovosti ISO 9001 in ISO/TS16949. Vse Aeolus pnevmatike, ki se dobavljajo na tržišče EU, so skladne z evropskimi standardi kakovosti in ustreznimi direktivami, ki veljajo za pnevmatike. Vsi izdelki so pod nadzorom organizacije RDW - nizozemske pooblaščene organizacije za testiranje motornih vozil in komponent. Vse uporabljene surovine so neškodljive in v skladu z EU REACH direktivo. Pnevmatike so izdelane brez PAH substanc (Policiklični Aromatski Hidrokarboni). Aeolus pnevmatike imajo nizek kotalni upor in so varčne pri gorivu. Posebna zasnova omogoča tih in udoben tek, kar zmanjšuje hrup.
Aeolus Precision Ace je pnevmatika primerna za vsa vozila srednjega razreda. Pnevmatika združuje moderno zasnovo in visoko odpornost na vodni zdrs (akvaplaning). Pnevmatika nudi stabilno in udobno vožnjo z nizkim hrupom in kotalnim uporom.
Aeolus Steering Ace pnevmatika je športna in dinamična po svoji zasnovi, nudi izjemen oprijem, optimalno krmiljenje in prilagojenost vozišču. Ima štiri vertikalne kanale za učinkovit izriv vode. Močna zasnova ramenskega dela pnevmatike omogoča športno vožnjo pri največjih obremenitvah.