Obveščamo vas, da je delavnica zaradi dovoljene izjeme za avtoservisno dejavnost in vulkanizerstvo odprta za končne kupce, kot tudi pravne osebe in društva!

Tudi pomladno sezono menjave pnevmatik in platišč bomo izpeljali po enakem vzorcu, kot smo zimsko in pred tem spomladansko sezono, tj. z obveznim naročanjem!

V primeru, da potrebujete nove pnevmatike in/ali platišča Vam priporočamo, da nakup ali naročilo opravite nekaj dni pred dogovorjenim terminom montaže! Pnevmatike in jeklena ali alu platišča si lahko izberete v naši trgovini (www.as-span.si) in si tako pravočasno izberete prave artikle po konkurenčhin cenah!

Na dvorišču se lahko zadržujejo le naročene stranke, ki lahko na svoj termin čakajo največ 20 minut pred dogovorjeno montažo!

Zadrževanje v notranjih prostorih servisa ni dovoljeno, na blagajni je zadrževanje omejeno na največ dve osebi (plačnik + ena čakajoča stranka v vrsti za plačilo! Uporaba toalet je možna le v najnujnejših primerih!

Vse stranke morajo v prostorih in na dvorišču avtoservisa uporabljati zaščitno masko, priporočljiva pa je tudi uporaba pripravljenih razkužilnih sredstev!

Naročanje je možno preko naše spletne strani Terminček, telefonskih številk 01/427-75-30 in 031/640-102 in elektronskega sporočila na servis@as-span.si.

V upanju na uspešno sodelovanje Vas prav lepo pozdravljamo.

Vulkanizerstvo Špan