Nova Continental SportContact 7

Continental SportContact™ 7

Oprimite se svojih sanj. In asfalta.

Zmogljivosti po nemško.

Ko veste, da svojim pnevmatikam lahko vedno zaupate, vozite bolj samozavestno. Pri snovanju nove pnevmatike SportContact™ 7 smo vam želeli dati tisti občutek zaupanja, ko veste, da lahko meje premikate čedalje dlje, zato da lahko preprosto doživite tisti vrhunski užitek v vožnji.

Ob nakupu avtomobilskih pnevmatik do kolesarskih ugodnosti

Continental na Tour de France

Letošnje športno poletje bo v Sloveniji močno zaznamovala tudi kolesarska Dirka po Franciji (Tour de France), ki bo potekala med 26. junijem in 18. julijem. Continental, glavni partner dogodka, v sklopu praznovanja svoje 150-letnice končnim kupcem ponuja posebno ugodnost.  

Se še vedno vozite na zimskih pnevmatikah? So vaše letne že tik nad zakonskim minimumom in ob vsakem dežju z zaskrbljenostjo pomislite na neprijetnosti akvaplaninga? Ste morda že dlje časa razmišljali, da so glede na vaš vozniški slog najbolj primerne celoletne pnevmatike? Potem je ta ponudba kot nalašč za vas!

Vsak, ki se bo v obdobju med 26. 6. in 31. 8. 2021 odločil za menjavo svojih pnevmatik za katere koli Continentalove letne ali celoletne pnevmatike za osebna (tudi SUV, 4x4) ali lahka dostavna vozila, bo ob izpolnitvi obrazca na spletni strani upravičen do posebne »kolesarske« nagrade: vrednostne kode za kolesarske izdelke blagovne znamke Continental v vrednosti 40 €. Do kode bodo upravičeni vsi končni kupci, ki bodo set vsaj štirih pnevmatik kupili pri enem od registriranih trgovcev (seznam). Koda bo unovčljiva do 30. 9. 2021.

Test letnih pnevmatik dimenzij 235/55R17 in 225/40R18 - 2020

Spodbudno, a z opozorili!

Dimenzija 235/55R17

Najprej dobra novica: vse preskušene pnevmatike v tej dimenziji, ki smo jih preskusili na kolesih Forda Kuge, so se odrezale precej bolj od lanskih “tovornih” pnevmatik na kolesih Volkswagna Multivana. Štiri pnevmatike so dobile oceno zelo priporočljivo oziroma štiri zvezdice, enajst pnevmatik je dobilo priporočljivo oziroma tri zvezdice, le ena pnevmatika pa je dobila oceno ni priporočljivo oziroma eno zvezdico.

Subscribe to Avtoservis Špan Ljubljana