Continental na Tour de France

Letošnje športno poletje bo v Sloveniji močno zaznamovala tudi kolesarska Dirka po Franciji (Tour de France), ki bo potekala med 26. junijem in 18. julijem. Continental, glavni partner dogodka, v sklopu praznovanja svoje 150-letnice končnim kupcem ponuja posebno ugodnost.  

Se še vedno vozite na zimskih pnevmatikah? So vaše letne že tik nad zakonskim minimumom in ob vsakem dežju z zaskrbljenostjo pomislite na neprijetnosti akvaplaninga? Ste morda že dlje časa razmišljali, da so glede na vaš vozniški slog najbolj primerne celoletne pnevmatike? Potem je ta ponudba kot nalašč za vas!

Vsak, ki se bo v obdobju med 26. 6. in 31. 8. 2021 odločil za menjavo svojih pnevmatik za katere koli Continentalove letne ali celoletne pnevmatike za osebna (tudi SUV, 4x4) ali lahka dostavna vozila, bo ob izpolnitvi obrazca na spletni strani upravičen do posebne »kolesarske« nagrade: vrednostne kode za kolesarske izdelke blagovne znamke Continental v vrednosti 40 €. Do kode bodo upravičeni vsi končni kupci, ki bodo set vsaj štirih pnevmatik kupili pri enem od registriranih trgovcev (seznam). Koda bo unovčljiva do 30. 9. 2021.

Oprijem, ne glede na prevozno sredstvo

Continental je ob avtomobilskih pnevmatikah znan tudi kot odličen proizvajalec kolesarskih izdelkov. Izbirate lahko med plašči in zračnicami za najrazličnejše vrste koles, med izdelki v ponudbi pa so tudi številni drugi pripomočki za kolesarje – od servisnega seta za »tubeless« obročnike do torbice za rezervno zračnico s pripadajočimi snemalniki plaščev itd.

Continental je od leta 2018 glavni partner največje kolesarske dirke Tour de France in tudi partner etapnih zmag. Poleg vseh uradnih vozil s pnevmatikami opremlja tudi šest ekip na letošnji izvedbi dirke.

Več o akciji ter pravilih in pogojih sodelovanja lahko preberete na www.gripworld.si/tdf2021-promocija