Letošnje visoke temperature kar nočejo iz naših krajev, kljub vsem pa smo že kar močno zakorakali v jesen in prav gotovo se bo vreme kar hitro spremenilo letnemu času primerno. Sončni žarki so voznike kar malo uspavali in 15. november, ko bo potrebno imeti na vozilu zimske pnevmatike se nezadržno približuje. Zaradi tako lepega vremena pričakujemo večjo gnečo v servisu, saj bodo vsi vozniki želeli imeti na svojem vozilu primerne pnevmatike do zakonsko določenega datuma. Priporočamo vam, da montirate zimske pnevmatike še pred jesenskimi prazniki in se tako izognete gneči. Če potrebujete nove pnevmatike za nakup le-teh poskrbite čim prej. Sedaj je izbira pnevmatik na zalogi še velika in cene konkurenčne, ko pa bo zaloga pošla, bo izbira manjša. V primeru, da imate na vozilu posebno dimenzijo pnevmatik in jih bo potrebno doročiti, je sedaj pravi čas, da vam jih še pravočasno dobavimo.

Veliko voznikov se v jesenskem času odloči tudi za nakup jeklenih platišč, na katera lahko montirajo ožje pnevmatike, kar se bolje obnese na zasneženem cestišču. Ponudbo jeklenih platišč za svoje vozilo lahko poiščete v naši trgovini.

Pnevmatike in platišča že imate in potrebujete le kvalitetno montažo gum in platišč? V naši poslovalnici na Galjevici (uvoz iz Dolenjske ceste, Ljubljana - Rakovnik, Jurčkove ceste iz nakupovalnega središča Rudnik ali Trnovega) vam premontažo gum in balansiranje platišč ali pa le vijačenje platišč opravimo hitro in kvalitetno po ugodnih cenah. Vabljeni.

P.S. Nagrajujemo zvestobo. Stranke, ki se v naš servis redno vračajo, radi nagradimo. Ob predložitvi treh računov za opravljene storitve v našem servisu vam četrtič enako storitev obračunamo s 50% popustom.